Misfit a anunțat un monitor de fitness pentru doar 60$, denumit Flare

E negru, e rotund, e micuț. Numai bun să îl pui la mână și să uiți de el pentru 4 luni, cât îl ține bateria

0
154
Misfit Flare
Misfit Flare și aplicația Misfit. Sursa foto: misfit.com

Astăzi cei de la Misfit au anunțat pe blog un nou dispozitiv entry-level denumit Flare ce se va vinde pentru doar 275.50 lei. Precum toate produsele Misfit, acesta îți va permite să îți măsori pașii, distanța parcursă, caloriile arse și calitatea somnului. Poate să monitorizeze diverse activități precum mersul, alergatul, yoga, fotbal, baschet și înot. Pentru a-ți putea monitoriza turele de bazin va trebui să mai cheltui 9.99$ în aplicație pentru a debloca această funcție.

Misfit Flare
Un dispozitiv Misfit Flare. Sursa foto: misfit.com

Având un design simplu și elegant, Flare constă într-o carcasă de aluminiu montată pe o brățară neagră, cu un senzor capacitiv și un singur LED aflat sub fața dispozitivului, ce îți permite să îți urmărești progresul spre țelul propus pe parcursul zilei.

Un dublu click pe dispozitiv face ca indicatorul LED să pâlpâie. Dacă pâlpâie o singură dată, înseamnă că ai atins 25% din țelul propus, dacă pâlpâie de două ori înseamnă 50% și dacă pâlpâie de 3 ori înseamnă 75%. O animație ușoară a indicatorului semnifică faptul că ți-ai atins țelul propus pentru ziua respectivă.

Flare are o baterie care durează patru luni, iar după descărcare aceasta se înlocuiește, nu se încarcă. Cu toate că are o baterie schimbabilă, Flare este rezistent la apă până la o adâncime de 50 m, deci poate fi purtat fără probleme și la înot, la baie sau la duș.

La fel ca și restul dispozitivelor de la Misfit, Flare vine cu compatibilitate LINK, ceea ce înseamnă că Flare poate fi folosit ca un buton inteligent și să îți faci selfie-uri cu iPhone-ul, să controlezi volumul muzicii și să avansezi în cadrul prezentării tale din PowerPoint.

Momentan Flare poate fi achiziționat doar de pe site-ul Misfit pentru 275.50 lei.

Lasă un comentariu